Lesjesmiddagen

Ieder jaar organiseren we in januari en februari een lesjesmiddag voor leerlingen van groep 8 en ouders. Deze vinden plaats op:
  • Woensdag 18 januari 2023
  • Vrijdag 3 februari 2023
  • Woensdag 15 februari 2023
Om een goede indruk te krijgen van de lessen en de sfeer bij ons op school kunnen leerlingen lesjes volgen. Onze leerling-ambassadeurs zijn tijdens de lesjesmiddag aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen in de brugklas. Voor ouders is er de mogelijkheid om een workshopprogramma naar keuze te volgen om zo een goede indruk van onze school te krijgen. Inschrijven voor de lesjesmiddag is verplicht. Het programma en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u binnenkort op deze pagina. De open dagen vinden plaats in het gebouw aan de Radioweg

Adres

College De Meer Radioweg 56 1090 EA Amsterdam 020 – 694 52 03 Om ervoor te zorgen dat u direct met de gewenste persoon in gesprek kan, willen we u vragen vooraf telefonisch een afspraak te maken. Voor informatie over inschrijving van leerlingen voor het eerste leerjaar op College De Meer kunt u dagelijks telefonisch tussen 9.00-16.00 uur contact opnemen. Aanmelden van leerlingen voor leerjaar 2, 3 en 4 is mogelijk op de locatie Radioweg 56 bij het ondersteuningsbureau.