Lesjesmiddagen

Ieder jaar organiseren we in januari en februari een lesjesmiddag voor leerlingen van groep 8 en ouders. Deze vinden plaats op:
  • Woensdag 18 januari 2023
  • Vrijdag 3 februari 2023
  • Woensdag 15 februari 2023
Om een goede indruk te krijgen van de lessen en de sfeer bij ons op school kunnen leerlingen lesjes volgen. Onze leerling-ambassadeurs zijn tijdens de lesjesmiddag aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen in de brugklas. Ouders die op hun kind willen wachten, zijn van harte welkom in de kantine. Inschrijven voor de lesjesmiddag is verplicht. De lesmiddagen vinden plaats in het gebouw aan de Radioweg

Adres

College De Meer Radioweg 56 1098 NJ Amsterdam 020 – 694 52 03 Om ervoor te zorgen dat u direct met de gewenste persoon in gesprek kan, willen we u vragen vooraf telefonisch een afspraak te maken. Voor informatie over inschrijving van leerlingen voor het eerste leerjaar op College De Meer kunt u dagelijks telefonisch tussen 9.00-16.00 uur contact opnemen. Aanmelden van leerlingen voor leerjaar 2, 3 en 4 is mogelijk op de locatie Radioweg 56 bij het ondersteuningsbureau.